Online proeverijen

Bijzondere tijden vragen om goede wijnen! 
Het is nu lastiger geworden om met vrienden af te spreken, en lekker uit gaan eten gaat ook even niet. Maar met een online proeverij heb je een heel leuke ervaring met je man/vrouw of vriend(in)! Ik leid je vanachter mijn scherm rond door de wereld van wijn. 

Hoe werkt het?
Je bespreekt met mij hoeveel wijnen je wil proeven en wat je leuk en lekker zou vinden. Als we een datum hebben afgesproken en je de wijnen hebt betaald, dan laat ik de wijnen (overdag) bij je bezorgen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen bij de proeverij zelf, is zorgen voor schone wijnglazen en een werkende internetverbinding! Alleen nog even inbellen via Zoom, en ... genieten maar!

Reviews
Op de pagina reviews kun je lezen wat anderen van hun proeverij vonden.

Wat kost een online proeverij?
Je betaalt de kosten van de wijn (incl. BTW) en de kosten van de begeleiding door mij. Ik hanteer voor online proeverijen een uurtarief van
€ 50,- incl. BTW. Het aantal wijnen en de kosten van de wijn hangen niet af van het gekozen thema. Ik maak het thema op maat voor het aantal wijnen en voor de prijs van de wijn die je wenst.

Voorbeeld 1 (indicatieve prijzen)
Stel, je wilt een online proeverij van een 1 uur, waarin wij 4 wijnen voor een gemiddelde flesprijs van € 10,- proeven. Hier hoort een half uur voorbereiding bij. Dan bedragen de kosten van deze proeverij 4 x 10 + 1,5 x 50 = € 115 incl. BTW.

Voorbeeld 2 (indicatieve prijzen)
Je kunt ook kiezen voor een proeverij van 2 uur, waarin we 7 wijnen kunnen proeven. Stel dat de gemiddelde flesprijs € 13,- bedraagt, dan kost deze online proeverij (inclusief een half uur voorbereiding) 7 x  13 + 2,5 x 50 = € 216,- incl. BTW.

Er gelden twee spelregels:
- Nadat je akkoord bent gegaan met mijn prijsvoorstel, betaal je de kosten van de wijnen vooruit. Ik laat ze dan (overdag) bij je bezorgen.
- Op mijn wijnproeverijen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Ik heb er zin in! Hoe kan ik boeken?
Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of via:

 telefoon:  06 - 518 54 659
 e-mail goedewijnmetbartutrecht@gmail.com

 


Goede wijn met Bart  -  Bart Leurs  -  e-mail: bart@goedewijnmetbart.nl  -  Tel: 06-51854659
KvK 57165114  -  NL TRIO 0781 356 970