Reis om de wereld in 8 wijnen

Wil je je vrienden/familie/teamleden/collega’s laten kennismaken met de wereld van de wijn? Dan is dit een goede start. Met 8 wijnen maken wij een wereldreis langs een aantal belangrijke wijngebieden in de wereld. Hierbij ervaren wij hoe je de verschillen tussen de klimaten van bijvoorbeeld Zuid-Afrika en Frankrijk terug kunt proeven in de wijn. De gemiddelde flesprijs waar u uit kunt kiezen ligt tussen € 9,50 en € 15,50.

Wij maken kennis met wijnen uit de volgende landen, die elk hun eigen karakter hebben.
- Duitsland 
- Oostenrijk
- Frankrijk (koele en warme gebieden)
- Nieuw-Zeeland
- Zuid-Afrika
- Spanje
- Italië
- Australië
Wij proeven dan verschillen tussen warme (Zuid-Afrika, Spanje) en koele (Frankrijk, Duitsland) klimaten, verschillen tussen soorten druiven (tussen bijv. Nieuw-Zeeland en Oostenrijk) en verschillen tussen ‘body’ (Frankrijk vs. Australië). Verder maken wij kennis met biologische wijnen uit bijvoorbeeld Oostenrijk, Spanje, Frankrijk en Italië. Tevens leren wij waarom biologische wijnbouw gemakkelijker is in de genoemde gebieden dan bijvoorbeeld in Nederland.

Met deze proeverij maken wij letterlijk en figuurlijk een mooie reis om de wereld van de wijn! Bekijk hier hoe we deze wereldreis kunnen vormgeven.


Goede wijn met Bart  -  Bart Leurs  -  e-mail: bart@goedewijnmetbart.nl  -  Tel: 06-51854659
KvK 57165114  -  NL TRIO 0781 356 970